Ongecompliceerd vakmanschap

Van der Vegt Fijnmetaal

Doen waar je het best in bent en dát beter dan de rest

Twee broers één passie

Van der Vegt Fijnmetaal wordt succesvol geleid door meer dan een halve eeuw fijnmetaalervaring. Alfons en René van der Vegt zijn rasechte metaalbewerkers met dezelfde gedrevenheid. Maar dat alleen is niet de succesfactor. De liefde voor het vak, de betrokkenheid bij de klant en de verantwoordelijkheid voor het eindproduct maken dat opdrachtgevers graag zakendoen met Van der Vegt Fijnmetaal.

Over Van der Vegt Fijnmetaal
Over Van der Vegt Fijnmetaal

Sallandse mentaliteit

Als je binnenloopt bij Van der Vegt ervaar je direct het ‘Sallandse’. De mensen zijn vriendelijk en de sfeer is gastvrij en gemoedelijk. Wat ook opvalt is de betrokkenheid en de professionaliteit van het team. Stuk voor stuk vakmensen die exact weten waar ze mee bezig zijn. En ze zijn kritisch! Want goed is hier niet goed genoeg. Een typische Sallandse mentaliteit die de hoge kwaliteit en zuiverheid van de eindproducten verklaart.

Over Van der Vegt Fijnmetaal
Over Van der Vegt Fijnmetaal

Wij beheersen de kunst van precisie. Bekijk de video!

Team

‘Team Van der Vegt’ is een team dat samengesteld is op basis van puur vakmanschap. Met secuur geselecteerde medewerkers die elkaar met hun kwaliteiten aanvullen. Een team waarmee Van der Vegt Fijnmetaal zich onderscheidt in de markt. Want het zijn niet de machines die de eindkwaliteit bepalen, maar de mensen achter de letterlijke en figuurlijke knoppen.

Alfons van der Vegt

Alfons van der Vegt

directeur/eigenaar
René van der Vegt

René van der Vegt

directeur/eigenaar

Opleidingen

Om maar eens een versleten cliché aan te halen; stilstand is achteruitgang. Ook bij ons. Wij zorgen ervoor dat onze mensen zich voortdurend bijscholen. Natuurlijk in hun eigen specialisme zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe technieken. Maar ook om hun kennis te delen met juniormedewerkers die daardoor kunnen (door)groeien.

Gaeenswerken.nu

Wij participeren in een lokaal initiatief om de schoolgaande jeugd kennis te laten maken met ons mooie vak. Voor de in fijnmetaal geïnteresseerde student of scholier zijn er leuke bij- en vakantiebanen. Aanmelden kan via het platform www.gaeenswerken.nu.

Erkend leerbedrijf

Ook ‘fijnmetaal’ is een uitstervend vak op de technische beroepsopleidingen. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om jong talent zelf op te leiden. Dat kunnen stagiaires zijn of starters op de arbeidsmarkt met potentie.

Werken bij Van der Vegt Fijnmetaal

We hebben momenteel de volgende vacatures:

Op dit moment heben wij geen openstaande vacatures.

Staat jouw functie er niet bij, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons. We kunnen dan kijken wat er mogelijk is.

Scroll naar boven