Referenties

Dit zeggen klanten over ons:

Theo Jansen

“Beaphar maakt diergeneesmiddelen en diervoeding. Deze producten worden afgevuld op machines die meerdere verpakkingseenheden aankunnen. Om zo’n lijn geschikt te maken voor een specifieke verpakking gebruiken we uitwisselbare onderdelen. Van der Vegt maakt die uitwisselbare delen.
We doen graag zaken met Van der Vegt Fijnmetaal vanwege de kwaliteit die ze leveren. Qua zuiverheid zitten ze in het bovensegment van de markt.”

Beaphar

Sjaron van Gent

“De GEA Group is een van de grootste leveranciers in de voedselverwerkende industrie. Zij richt zich op procestechnologie en geavanceerde productieprocessen, zoals het scheiden van kristallen uit vloeistoffen.
Voor het scheiden van die kristallen gebruiken we ‘filters’ die Van der Vegt voor ons maakt. Deze onderdelen hebben speciale eisen m.b.t. dunwandigheid en afwerking. De kwaliteit die Van der Vegt levert is heel erg hoog. Ze produceren voor een goede prijs, ook bij enkelstuks opdrachten.”

GEA Niro

Maarten Heijkants

“Dutch Shape maakt mallen voor grote composietdelen, zoals vleugels, staartstukken en motorbehuizingen van vliegtuigen. Een extreem secuur werk waar het op een honderdste millimeter nauwkeurig aan komt, terwijl het onderdeel wel 18m lang kan zijn.
De kleine onderdelen besteden we uit bij Van der Vegt, omdat we weten dat zij ‘hoogzuiver’ produceren. Daarnaast zijn ze flexibel en is de communicatie erg prettig.”

Dutch Shape werkt voor o.a. Boeing, Airbus en Lockheed Martin.

Edwin Kruiper

“Wij ontwikkelen machines die lijmcoatings aanbrengen. Deze machines zijn maatwerk en dit betekent dat er custom made onderdelen nodig zijn. Van der Vegt Fijnmetaal maakt deze voor ons. Waarom Van der Vegt? Vanwege de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid. Daarnaast zijn ze flexibel en betrouwbaar. Voor een last-minute opdracht kunnen we altijd bij ze aankloppen.”

Hebt u een fijnmetaal-uitdaging? Wij gaan hem graag aan.

Scroll naar boven