Speciale onderdelen, dat is onze specialisatie

Fijnmechanische onderdelen; kleine series, extreem zuiver

Onze kracht? Het maken van precisie-onderdelen in kleine oplagen. Zuiver tot op de duizendste millimeter. We hebben ons gespecialiseerd in enkelstuks, kleine series, prototypes, modificaties en niet leverbare reserve-onderdelen. Het is een bewuste keus; we prefereren complexiteit boven serieproductie. Misschien niet de makkelijkste weg, maar wel waar ons hart ligt.

Een keus die ook om specialisten vraagt met dezelfde mindset. En die hebben we. Een team met ervaren operators, programmeurs, kwaliteitscontroleurs en werkvoorbereiders. Perfectionisten die zich graag laten uitdagen om dat ene spécifieke onderdeel te maken.

Fijnmechanische onderdelen

Betaalbaar vakmanschap

Tuurlijk, een perfect eindresultaat is afhankelijk van goed gereedschap. Daar blijven we dan ook in investeren. Maar de basis voor perfectie ligt in efficiëntie en vakmanschap; een goede werkvoorbereiding, doordachte programmering en een foutloze uitvoering. Doordat we efficiënt werken blijven we ook prijstechnisch interessant. Betaalbaar vakmanschap. Dat is waarom klanten graag bij ons aankloppen. Naast de Sallandse mentaliteit, waar integriteit en verantwoordelijkheid hoog aangeschreven staan. En waar een woord nog altijd een woord is.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Meer weten of een offerte aanvragen?

Fijnmechanische onderdelen

Dit is wat we doen

precisie onderdelen maken voor machines en instrumenten;
fijnmechanische halffabricaten produceren;
bestaande onderdelen bewerken/ modificeren;
ontwikkelen van prototypes;
niet leverbare reserveonderdelen reproduceren;
onderdelen maken voor restauratie doeleinden.

High mix, low volume HMLV

Afwisseling en uitdaging zijn kenmerken van HMLV-productie. Het is een complexe productievorm omdat het vraagt om veel en snelle omschakelingen, improvisatie, scherpte, controle en continuïteit. Van der Vegt Fijnmetaal heeft zich hierin gespecialiseerd. De focus die elke opdracht vraagt maakt het werk en het resultaat zoveel mooier. Het is een tak van sport waar nooit concessies gedaan (mogen) worden. Niet door ons en niet door de klant. Die gezamenlijke verantwoordelijkheid zorgt voor een prettige samenwerking.

Seriewerk

Ook voor seriewerk kun je goed bij ons terecht. We zijn geen serieproducent, maar omdat we beschikken over geautomatiseerde systemen kunnen we grote en kleine series snel inplannen en verwerken.

Scroll naar boven